Voedingsbegeleiding

VOEDINGSBEGELEIDING

Gezonde voeding is essentieel bij het behalen van jouw (sport)doelen. Goede voeding helpt je bij het verbeteren van je sportprestaties en het zorgt ervoor dat je je gezonder en fitter voelt.

Onze voedingsdeskundigen jou helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Wij maken een voedingsplan op maat en je krijgt van ons de juiste handvaten aangereikt, zodat je steeds een betere versie van jezelf wordt. Daarbij kijken we niet alleen maar naar je voeding, maar ook naar je slaap, je dagelijkse gewoontes en je stressniveau. Aan de hand hiervan maken wij dan een plan dat jou op het lijf geschreven is.

 Je krijgt toegang tot onze speciale apps, waarmee je wordt ondersteund bij het afvallen en het volhouden van deze lifestyle. Ook krijg je van ons voedingsvariatielijsten, zodat jij toch nog steeds lekker gevarieerd kunt blijven eten. Je moet onze begeleiding dan ook niet zien als een streng dieet. We bieden je een duurzaam plan waarmee jij je nieuwe voedingspatroon vol blijft houden. In essentie blijf je gewoon eten wat je lekker vindt, maar houd je er simpelweg rekening mee wanneer en hoe vaak je dit doet.

Neem contact met ons op en start vandaag met je nieuwe lifestyle!