Proeflessen volgen

Proeflessen volgen bij Ajuau&Etta Gym

 

Wil je graag een keer kennismaken met onze sportschool in Amsterdam-West dan kan je ook een aantal proeflessen bij Ajuau&Etta Gym volgen. Deze zijn geheel vrijblijvend en je hebt zelf de keuze welke training je graag wilt doen. Zo kan je een keer deelnemen aan onze kickbokslessen of zaktrainingen, of je kunt een uurtje vrij komen trainen in onze krachtzaal voor een gewichttraining. Je kunt op die manier ook kennismaken met de effectiviteit van een circuittraining of maak een keuze uit  onze cardio- of fitnessprogramma’s. Proeflessen volgen die speciaal bestemd zijn voor jeugd, tieners of vrouwen is ook mogelijk. Iedereen is in onze gym welkom, dus ook als je wat ouder bent en graag in een prettige sfeer wilt werken aan je conditie kan je uitstekend bij ons terecht.

Probeer diverse trainingen uit

Eerst proeflessen volgen heeft als voordeel dat je op een laagdrempelige manier kunt uitzoeken welke sporttraining het beste bij je past. Misschien wil je gaan sporten om je algehele conditie te verbeteren of om wat kilo’s af te vallen. Of misschien zoek je een prettige sportschool waar je op een ontspannen wijze je wekelijkse krachttrainingen kunt doen. Of misschien wil je als professioneel sporter graag gericht functioneel trainen om bepaalde spiergroepen extra aandacht te geven. Het kan allemaal. Je kunt bij onze sportschool gerust eerst meerdere trainingen of lessen volgen waarna je jouw keuze maakt voor een bepaald abonnement.

Persoonlijk sportplan opstellen

Ga je proeflessen volgen bij Ajuau&Etta Gym dan maak je ook meteen kennis met onze gediplomeerde instructeurs. Zij leggen je alles uit over de inhoud en opbouw van de verschillende trainingen. Ook kunnen zij voor jou een persoonlijk sportplan samenstellen en aan de hand van jouw motivatie en startconditie bepalen welke training en niveau het beste bij je past. Zo kan je met een combinatie van kickbokslessen en full cardio workout soms meer resultaat boeken dan met alleen een fitnesstraining. Wil je het liefst komen sporten onder begeleiding van een personal trainer dan kan je daar ook vrijblijvend mee kennismaken.
Geïnteresseerd in proeflessen volgen bij Ajuau&Etta Gym of wil je vast wat informatie van onze trainers? Kom eens langs of bel / mail ons

Coming soon

Wil je lid worden?

Bekijk de mogelijkheden van Ajuau & Etta gym in Amsterdam en word lid!Ja, ik wil lid worden