Power training


Power training volgen bij Ajuau&Etta Gym 

Voor veel krachtsporters is power-training het belangrijkste onderdeel van de training. Maar ook binnen de fitnesstraining vormt kracht- en gewichttraining een belangrijk element. Het zorgt niet alleen voor de uitbouw van spiermassa maar het levert je ook een fitter, sterker en energieker lichaam op. Bij Ajuau&Etta Gym kan je kiezen voor verschillende algemene power-trainingen waarbij je werkt aan het versterken van het hele lichaam, krachttrainingen die gecombineerd worden met kickbokslessen of specifieke krachttrainingen waarin uitsluitend bepaalde spiergroepen worden getraind. Ook kan je een functionele power-training volgen om specifieke bewegingen soepeler te maken of te versterken, bijvoorbeeld met de nadruk op rug- en beenspieren of het verbeteren van hefbewegingen met de armen.

Trainen van alle spiergroepen

In onze gym kan je al je spiergroepen trainen. Niet alleen kan je met een power-training aan de slag met het vergroten van de zichtbare spiergroepen, met de juiste oefeningen kunnen ook de onzichtbare dieperliggende spieren aangesproken worden. Je kunt bij ons vrij trainen op krachttoestellen, met losse gewichten trainen of met oefeningen werken aan het verstevigen van je core, waarbij je buik- en lage rugspieren alle aandacht krijgen. Uiteraard kan je in onze sportschool ook body pumpen dat vooral gericht is op het ontwikkelen van duurkracht. Door één spiergroep zo langere tijd te trainen krijg je vanzelf een stevig en gestroomlijnd lichaam.

Langdurige effect van power-training

Wil je graag wat afvallen dan is power-training ook uitstekend geschikt om je lichaam in vorm te shapen. Want krachttraining zorgt niet alleen voor spierontwikkeling, meer spieren verbruiken ook meer energie en dat zorgt voor de nodige vetverbranding. Daarom heeft power-training, in tegenstelling tot cardio, ook na de training langdurig effect. Als je op dat gebied dus resultaat wilt behalen, is het aan te raden ook power-training aan je workout toe te voegen. De instructeurs in onze gym kunnen je precies vertellen welke oefeningen op welk niveau voor je geschikt zijn en kunnen ook een persoonlijk trainingsplan voor je opstellen. En wil je snel resultaat boeken, dan kan je ook kiezen voor een personal training waarbij je traint onder directe begeleiding van een instructeur.
Kom gerust onze mogelijkheden op het gebied van power-training bekijken in onze gym in Amsterdam-West.

Coming soon

Wil je lid worden?

Bekijk de mogelijkheden van Ajuau & Etta gym in Amsterdam en word lid!Ja, ik wil lid worden