Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding tijdens het sporten

Bij Ajuau&Etta Gym kan je onder persoonlijke begeleiding aan de slag gaan met je sport. De ervaren professionele trainers van onze sportschool staan continu voor je klaar met trainingsschema’s, tips en adviezen zodat je alles uit je training kunt halen. Daarbij staat jouw persoonlijke doel voorop. Wil je graag werken aan het verbeteren van je kickbokstechniek, gaat het je juist om het uitbouwen van spieren en kracht, kom je vooral om je lichaam in vorm te shapen, of wil je met cardiofitness je uithoudingsvermogen en energielevel een boost geven? Met op maat gemaakte trainingsschema’s kan je het uiterste uit je sport halen. Wil je daar graag intensief één op één bij begeleid worden, dan kan je ook kiezen voor een personal trainer.

Afwisseling en balans daagt uit

Persoonlijk begeleiding in de sport is belangrijk. Persoonlijke trainers zijn niet alleen je mental coach, ze zorgen ook voor variatie in de training. Op die manier blijf je gemotiveerd en word je uitgedaagd steeds andere spiergroepen aan te spreken of het level een stukje op te schroeven. Door in de vechttrainingen, zaktrainingen, intervaltrainingen, fitness-, cardio- en gewichttrainingen alle oefeningen op een juiste manier af te wisselen zie je sneller resultaat en het houdt je lichaam alert, sterk, soepel en fit. Maar daarbij is balans houden belangrijk. Met persoonlijke begeleiding wordt de kans dat je jezelf overbelast een stuk kleiner omdat de training helemaal wordt afgestemd op jouw conditieniveau en doelen.

Begeleiding met kickboksen, krachtsport en fitness 

Onze gediplomeerde trainers zijn gespecialiseerd in het geven van kickbokstrainingen, vechtsporten en het geven van fitness, cardio en krachttrainingen. Kom je in onze gym trainen dan stellen ze een persoonlijk trainingsschema op waarmee je aan de slag kunt gaan. Daarbij houden de trainers zicht op je vorderingen en passen eventueel oefeningen aan als dat nodig is. Na een aantal weken wordt het trainingsschema weer veranderd; het tempo gaat omhoog, de oefeningen worden intenser en er komen nieuwe trainingsoefeningen bij. Op die manier blijft je sport afwisselend, uitdagend en zal je langzamerhand vanzelf resultaat zien.

Kennismaken met onze sportschool in Amsterdam-West? Kom gewoon een keertje langs om mee te trainen.

Coming soon

Wil je lid worden?

Bekijk de mogelijkheden van Ajuau & Etta gym in Amsterdam en word lid!Ja, ik wil lid worden