Personal training


Personal training bij Ajuau&Etta Gym in Amsterdam-West

Wil je het maximale uit je sport halen, dan kan je dat het beste bereiken met een personal training. Hierbij begeleidt een van de trainers van Ajuau&Etta Gym je één op één. Dat betekent dat je een training krijgt die helemaal op jouw wensen en conditie is toegesneden. Zo kan je op een snelle en intensieve wijze trainen naar de resultaten die je jezelf als doel hebt gesteld. Niet alleen helpt een personal trainer om alles uit je training te halen, hij zorgt ook voor mentale ondersteuning en kan ook helpen buiten onze gym fit te blijven door het geven van oefeningen en voedingstips. Zowel beginners als ervaren sporters kunnen een personal training inzetten bij de krachttraining, kickbokstraining, cardiofitness en gewichttraining.

Fysieke & mentale boost

Het sporten met een personal training heeft niet alleen als voordeel dat je een sporttraining volgt die 100% voor jou is opgesteld, de persoonlijke aandacht werkt ook stimulerend en motiverend. Het vormt een goede stok achter de deur om te blijven komen en vaak net een extra tandje bij te zetten. Een coach helpt je ook om over grenzen heen te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Doordat een personal trainer goed zicht heeft op je conditie en je helpt doelen reëel te houden, worden overbelasting en blessures tot een minimum beperkt. Een personal training geeft je dus niet alleen fysiek een boost, mentaal wordt je ook continu gecoacht.


Persoonlijk sportplan 

Als je kiest  voor een personal training dan zal de instructeur Ajuau&Etta Gym samen met jou een persoonlijk sportplan op stellen in de discipline waarin je gecoacht wilt worden. Dat kan cardiofitness zijn, gewichttraining, krachttraining, kickbokslessen of een combinatie van deze sporten. De oefeningen en workouts worden afgestemd op je startniveau, conditie en doelen en vervolgens ga je samen met de instructeur aan de slag. De intensieve begeleiding heeft als voordeel dat de instructeur alle tijd heeft om je uit te leggen hoe je oefeningen precies moet uitvoeren, hij kan je vorderingen direct bijhouden en ook meteen aanpassen als het nodig mocht zijn. Ook kan hij je  begeleiden in het afstemmen van je voeding op de training.

Kies je trainingsvorm

Hoe intensief je begeleidt wil worden is helemaal aan jou; zo kan je kiezen voor een personal training met een aantal sessies per week, één keer in week of je kiest voor vrij trainen waarbij je een paar keer in de maand met je personal trainer afspreekt om je vorderingen door te nemen.

Spreekt het sporten via een personal training jou aan? Maak dan vrijblijvend kennis met onze instructeurs. Zij kunnen je alles vertelling over deze coaching.

Coming soon

Wil je lid worden?

Bekijk de mogelijkheden van Ajuau & Etta gym in Amsterdam en word lid! Ja, ik wil lid worden