Op maat gemaakte trainings schema's

op maat gemaakte trainings schema’s effectief sporten via Ajuau&Etta Gym

 

Of je nu een beginnende sporter bent of al langere tijd naar onze sportschool gaat, op maat gemaakte trainingsschema’s zijn onontbeerlijk. Niet alleen om zo je training helemaal op je conditie en je persoonlijke sportdoelen af te stemmen, een uitgebalanceerd programma voorkomt ook overbelasting en houdt de training afwisselend en uitdagend. Als je in onze sportschool bij ons komt kickboksen, fitnessen, krachttraining doet of een circuittraining volgt stellen onze ervaren instructeurs een oefenschema op dat helemaal past bij je fysieke gesteldheid en je wensen. Daarbij zorgen we ervoor dat het niveau en tempo geleidelijk wordt opgebouwd.

Trainen zonder overbelasting of blessures

In onze sportschool in Amsterdam-West hebben we een breed aanbod aan fitness- en cardio trainingen, power-trainingen en vechtsporten op verschillende high- en low intensity levels. Op welk niveau je kunt instappen hangt af van je startconditie, fysieke kracht en belastbaarheid. Maar ook andere factoren kunnen een rol spelen, zoals eerder opgelopen blessures, mentale klachten (stress) en fysieke klachten, zoals rugproblemen. Samen met onze instructeur stel je in de op maat gemaakte trainings schema’s vast op welke vlakken je jouw conditie en kracht wilt verbeteren en welke trainingen daarbij het beste passen. Daarbij wordt ook rekening gehouden met je wensen over de vorm van trainen; wil je het liefst vrij trainen, lessen met een groep volgen of snel resultaten boeken onder begeleiding van een personal trainer?

Evenwichtige opbouw naar niveau

Op maat gemaakte trainings schema’s helpen je op gezonde en verantwoorde wijze je sport te beoefenen. Een goede evenwichtige opbouw is daarbij belangrijk. Daarom hebben ze altijd een duidelijk verloop met een warming-up, gerichte sporttraining en een cooling-down. Ook als je functioneel wilt trainen om bijvoorbeeld kracht op te bouwen in bepaalde beweging, of als je je lichaam met bodypumping of spiertraining wilt shapen, adviseren wij altijd te trainen met zo’n schema. Je bent dan altijd verzekerd van de juiste effectieve oefeningen en tempo en intensiteit worden op een goede wijze opgebouwd. Na een paar weken leggen de instructeurs de lat weer wat hoger en zorgen voor nieuwe oefeningen. Zo blijft de training altijd uitdagend en de nodige voldoening geven.
Meer weten hoe je met onze op maat gemaakte trainings schema’s jouw sportdoel kunt bereiken? Kom een keer langs in onze sportschool in Amsterdam-West en maak kennis met onze instructeurs.

Coming soon

Wil je lid worden?

Bekijk de mogelijkheden van Ajuau & Etta gym in Amsterdam en word lid!Ja, ik wil lid worden