Lessen

Lessen 

Early Birds:

Start je dag met de Early Bird. Deze intensieve les zorgt ervoor dat je je sterk, voldaan en bezweet voelt door een training met laag gewicht, hoge repetitie en hoge intensiteit. Perfect om je dag mee te beginnen!

Kick fit

KickFit is een perfecte mix van fighting en aerobics. In rap tempo bouw je een ijzersterke conditie op. Door middel van deze combinatie en het gebruik van diverse trap- en stoottechnieken worden je buik, billen, benen en bovenlichaam binnen no-time strakker en verbrandt je een enorm aantal calorieën.

Heavy bag

Bij deze intensieve training werk je samen met een partner op een zak, ook wel de Heavy Bag. De work-out is opgedeeld in verschillende onderdelen: het aanleren of verbeteren van bokstechnieken, het versterken van verschillende spiergroepen en werken aan je conditie.

Box & Sparring

Tijdens de Box & Sparring les train je elke spier in je lichaam terwijl je springt, draait en verwringt in een poging om te reageren op elke beweging van je tegenstander.

Kickfun

De naam zegt het al: kick en fun! Tijdens de Kickfun workout verbeter je je conditie op een leuke manier. Je maakt verschillende stoten en trappen op een bokszak. Leren op spelende wijs.

BBB

BBB staat voor Buik, Billen en Benen. Met behulp van cardio- en krachtoefeningen versterk je deze spiergroepen en kom je binnen no time in shape. De BBB les is op zondag speciaal voor dames!

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij de nadruk wordt gelegd op diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding. Tijdens deze workout wordt je stress weggenomen en verbeter je je concentratievermogen. Een rustgevende training terwijl je toch je spieren inspant.

Salsa

Op laagdrempelig niveau leer je de basisstappen van de Cubaanse salsa, merengue, bachata in de Cha-cha-cha, Afro Cubaanse Rumba en Reggaeton. Tijdens de salsa lessen verbeter je je uithoudingsvermogen en train je bewust je heup-, taille-, arm- en beenspieren op dynamische Latin-muziek.

Technic training

Tijdens de technic training leren professionele trainers je bokstechnieken die je gehele lichaam versterken, waardoor je uithoudingsvermogen beter wordt, je spieren opbouwt en je meer zelfvertrouwen hebt. In combinatie met cardio en verstevigende oefeningen, leidt deze boksworkout tot ongelofelijke resultaten.

Special Stars

Onze Special Stars zijn kinderen en jongeren met een beperking. Onder begeleiding van onze professionele trainers wordt op een laagdrempelige manier diverse bokstechnieken aangeleerd.

Circuittraining:

Wil je op een effectieve manier werken aan je uithoudingsvermogen en kracht? Dan zijn de circuittrainingen ideaal. In groepsverband doorloop je in een vastgesteld tijdschema een reeks afwisselende oefeningen waarmee het hele lichaam intensief wordt getraind. De uitdagende circuit trainingen die wij bieden zijn ideaal voor beginnende sporters die willen afvallen of zich fitter willen voelen, maar wij hebben ook circuits voor wat meer gevorderde sporters die in een korte tijdspanne aan hun spiermassa willen werken.

Een circuittraining is ook erg geschikt voor mensen die graag willen sporten maar beperkt zijn in hun tijd. Met deze workout biedt zowel een cardio als krachtraining ineen. En omdat je deze training in de regel samen doet met andere sporters heerst er ook nog een gezellige en ontspannen sfeer tijdens de training.

Een keer proberen of het wat voor je is? Kom gewoon eens langs en doe mee!