Fitness training

Fitness training met persoonlijke begeleiding 

Ajuau&Etta Gym biedt diverse soorten fitness trainingen voor zowel beginners als ervaren sporters. Wil je graag gericht trainen op kracht, wil je jouw uithoudingsvermogen verbeteren? Of gaat het er vooral om je fitter en energieker te gaan voelen, het kan allemaal. In onze sportschool kan je trainen op een breed scala aan fitnessapparatuur. Wij bieden we verschillende fitnessprogramma’s die we voor jou op maat kunnen samenstellen. Ook kan je gericht gaan sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Resultaat gerichten trainen

Voor een fitness training bij Ajuau&Etta Gym is iedereen welkom. In onze gym in Amsterdam West heerst een ontspannen sfeer waarbij het allemaal draait om de resultaten die jij wilt behalen. Onze trainers zijn ervaren en kunnen met afgestemde trainingsschema’s je ook helpen functioneel te trainen. Bijvoorbeeld om meer lenigheid te krijgen, om je coördinatie en snelheid te verbeteren. Of om juist meer kracht en spiermassa op te bouwen.

Trainen met gewichten

Het trainen met gewichten staat bij de fitness training centraal; het verbetert, kracht, coördinatie en balans. Zo verstevig je spiergroepen en wordt je lichaam vanzelf sterker en fitter. Voor de gewichttrainingen kan je bij ons trainen op verschillende fitness apparaten of je kunt dat doen met losse gewichten zoals halters (dumbbells) en barbells.

Cardio oefeningen

In de fitness training kan je ook kiezen voor cardio oefeningen waarmee het uithoudingsvermogen wordt verbeterd. In onze cardiozone vind je diverse loopbanden, crosstrainers en fietsen waarmee je aan de slag kunt gaan voor een low-intensity of high-intensity workout. Dit soort trainingen zijn er speciaal op gericht je hart, bloedvaten en longstelsel gezond te houden. Het stimuleert de verbranding van vet en het verbetert de structuur van je botten. Combineer je cardio oefeningen met een de juiste krachttraining, dan vormt het een goede workout als je op een gezonde manier wat wilt afvallen en je lichaam wilt shapen.

Nieuwsgierig geworden naar onze fitness trainingen? Kom een keer vrijblijvend langs in onze sportschool om de sfeer te proeven. Je bent altijd welkom.

Wil je lid worden?

Bekijk de mogelijkheden van Ajuau & Etta gym in Amsterdam en word lid!Ja, ik wil lid worden