Circuit training

Circuittraining volgen in Amsterdam West

Wil je op een effectieve manier werken aan je uithoudingsvermogen en kracht? Dan zijn de circuittrainingen van Ajuau&Etta Gym ideaal. Alleen of in groepsverband doorloop je in een vastgesteld tijdschema een reeks afwisselende oefeningen waarmee het hele lichaam intensief wordt getraind. De uitdagende circuit trainingen die we bij Ajuau&Etta Gym bieden zijn ideaal voor beginnende sporters die willen afvallen of zich fitter willen voelen, maar we hebben ook circuits voor wat meer gevorderde sporters die in een korte tijdspanne aan hun spiermassa willen werken.

Individueel of met een groep trainen

In onze gym in Amsterdam West kan je kiezen voor een circuittraining die bij je past; je kunt een van onze vastgestelde schema’s volgen, maar onze trainers kunnen ook voor jou een individueel circuit samenstellen zodat dat helemaal past bij de doelen die je in je sporttraining wilt behalen.

Hoe ziet een circuittraining eruit?

Vaak bestaat een circuittraining uit tien tot vijftien verschillende oefeningen en duurt maximaal 30 minuten. Ze worden zowel met losse attributen, zoals kettlebells, uitgevoerd als op diverse fitness toestellen. Daarbij ligt steeds de nadruk op een ander aspect van het lichaam. Zowel grote spiergroepen als de kleinere worden getraind en door herhaling van de oefening bouw je vanzelf

kracht en uithoudingsvermogen op. Doordat de oefeningen in een vlot tempo achterelkaar worden doorlopen wordt er ook gewerkt aan cardio. Iedere circuittraining wordt begeleid door een gediplomeerde fitnessinstructeur die je helpt het optimale uit je workout te halen.

Snel & effectief

Een circuittraining is ook erg geschikt voor mensen die graag willen sporten maar beperkt zijn in hun tijd. Met deze workout biedt zowel een cardio als krachtraining ineen. En omdat je deze training in de regel samen doet met andere sporters heerst er ook nog een gezellige en ontspannen sfeer tijdens de training.

Een keer proberen of het wat voor je is? Kom gewoon eens langs en doe mee!

Wil je lid worden?

Bekijk de mogelijkheden van Ajuau & Etta gym in Amsterdam en word lid!Ja, ik wil lid worden