Bedrijfstrainingen

Sportieve bedrijfstrainingen via Ajuau&Etta Gym

Ajuau&Etta Gym verzorgt sportieve bedrijfstrainingen op maat. Met speciale workshops waarin kickbokslessen afgewisseld worden met fitness-, kracht- of cardio oefeningen, kan niet alleen gewerkt worden aan het verhogen van de fysieke conditie, maar ook aan teambuilding, weerbaarheid of het verbeteren van de motivatie binnen een afdeling. De lessen kunnen in-company gegegeven worden, op een externe locatie (ook buiten) en natuurlijk in onze sportschool in Amsterdam-West. De trainingen zijn niet alleen geschikt voor bedrijfstakken waar het op peil houden van de conditie belangrijk is, ook kantoorpersoneel en bijvoorbeeld medewerkers binnen het onderwijs kunnen baat hebben bij onze bedrijfstrainingen.

JUISTE ENERGIEBALANS VINDEN

Beweging en sport zorgt voor ontspanning, niet alleen fysiek maar vooral ook mentaal. Doordat het zorgt voor een evenwichtige energiebalans kan het erg goed worden ingezet in diverse bedrijfstrainingen. Gaat het om het verbinden van medewerkers van verschillende afdelingen? Moet het personeel wat sterker in de schoenen komen te staan? Staat de organisatie binnenkort een lastige uitdaging te wachten? Of bent u op zoek naar een effectieve manier om teamleden een dag flink wat afstand te laten nemen van het werk? Welk doel u ook met een workshop beoogt, onze sportieve bedrijfstrainingen kunnen bijdragen aan een energieke dag. Behalve dat we de deelnemers stimuleren om in beweging te komen, laten we ze ook zien hoe ze hun energie op een positieve manier richting kunnen geven.

GROEPSTRAININGEN IN DE SPORTSCHOOL OF IN-COMPANY

De kickboks- en overige sportieve bedrijfstrainingen bieden we in verschillende vormen aan waarbij de inhoud op maat wordt samengesteld. Zo kunnen onze inspirerende sportinstructeurs een paar uur een kickboks-workshop komen geven binnen uw kantoor. Of we kunnen een complete sportieve dag verzorgen waarbij het accent kan liggen op het uitbouwen van zelfvertrouwen, teambuilding of mental coaching. Ook kunt u uw medewerkers structureel een sportieve uitdaging aan laten gaan door ze de mogelijkheid te bieden iedere week kickbokslessen, power-trainingen of fitness trainingen te komen volgen in onze gym.

Bij de sportieve bedrijfstrainingen van Ajuau&Etta Gym staat maatwerk voorop. Meer informatie over de mogelijkheden? Bel of mail